Rüyada özlediğini söylemek

Rüyada özlediğini söylemek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına inanılır.

Rüyada özlediğini söylemek gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada birini özlediğini söylemek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına inanılır.

Rüyada birine özlediğini söylemek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğini söylemek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok özlediğin birini görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini özlemek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı özlemek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili özlemek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments