Rüyada eski sevgili özlemek

Rüyada eski sevgili özlemek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili özlemek gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili özlemek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kendi işini açacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini özlemek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek yeni bir eve sahip olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada özlediklerini görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini özlemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments