Rüyada özlediğin kişiyi görmek

Rüyada özlediğin kişiyi görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada özlediğin kişileri görmek idealist kimse olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada özlediği kişiyi görmek kudretinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi özlemek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gelişim içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediği birine sarılmak her zaman sevgi göreceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş hayatında rahat edileceğine işarettir.

Rüyada özlediğin insanı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments