Rüyada öz amcanı görmek

Rüyada öz amcanı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, refaha erileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalettir.

Rüyada öz amcanı gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Rüyada öz amcanı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Rüyada öz amca görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada öz amcasını görmek tabiatı kötü olan kişiye, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada öz kızını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada öz abi görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada öz anneyi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Rüyada öz abiyle kavga etmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından özlenmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments