Rüyada biri tarafından özlenmek

Rüyada biri tarafından özlenmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kazancının azalmayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından özlenmek gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada biri tarafından özlenmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Rüyada özlendiğini duymak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlenen birini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada öz annesini görmek attığı adımların boşa çıkacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalettir.

Rüyada öz kardeşinin öldüğünü görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada öz dayıyı görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada özlenen kişiyi görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada öz kızını dövmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments