Rüyada öz kızını görmek

Rüyada öz kızını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sırların ortaya çıkmasına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada öz kızını gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada öz kızını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işarettir.

Rüyada öz kızını dövmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada özcan denizi görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada öz babasını görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Rüyada öz amcasını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından özlenmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada öz abi görmek başarılı adımlar atılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada öz abiyle kavga etmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments