Rüyada öz abiyle kavga etmek

Rüyada öz abiyle kavga etmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hatalarını düzelteceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada öz abiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada öz abiyle kavga etmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada öz abiyle evlenmek çok yükseleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Rüyada öz abi görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada öz baba görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından özlenmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Rüyada öz teyze görmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada öz dedesini görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada öz ablasını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments