Rüyada ayak tırnağını kesmek

Rüyada ayak tırnağını kesmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek kısmetinin açılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kesmek bolluk ve bereket içinde olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kesmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments