Rüyada oruçlu iken ekmek yemek

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruç iken ekmek yemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, daha büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek başarılarının her geçen gün artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments