Rüyada oruçlu iken meyve yemek

Rüyada oruçlu iken meyve yemek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek saygınlık kazanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken incir yemek ruhen ve bedenen yenileneceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken şeker yemek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada oruç iken üzüm yemek ticarete atılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments