Rüyada oruçlu iken tatlı yemek

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, para yatıracağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalettir.

Rüyada oruç iken ekmek yemek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dünya malı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ailesinden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet eder.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken elma yemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments