Rüyada oruçlu iken hurma yemek

Rüyada oruçlu iken hurma yemek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken bal yemek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments