Rüyada oruç bozduğunu görmek

Rüyada oruç bozduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, hayırlı bir evlat olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Rüyada yanlislikla orucu bozmak küskünlük yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine inanılır.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak orucunu bozmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada orucu bozmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruç unutarak bozmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments