Rüyada oruçlu iken orucu bozmak

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak işini kaybedeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yemek yemek çirkin bir iş yapmaya, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments