Rüyada orucu bozmak

Rüyada orucu bozmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret eder.

Rüyada orucu bozmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak hasret çekileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada unutarak orucunu bozmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Rüyada orucunu bozduğunu görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada orucu içkiyle bozmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada orucunu bilerek bozmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yeni alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada birinin orucunu bozduğunu görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sürekli oruç bozduğunu görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments