Rüyada bilmeyerek oruç bozmak

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, içine kapanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilmeyerek oruç bozmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada üzümle oruç bozmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada oruç bozmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak ve bozmak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada içkiyle oruç bozmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada orucu erken bozmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada oruç unutarak bozmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments