Rüyada oruç unutarak bozmak

Rüyada oruç unutarak bozmak kötü günlerinin biteceğine, çok büyük zararlar edileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kısmetinin açılacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada oruç unutarak bozmak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada unutarak orucunu bozmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada unutarak oruç bozmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet eder.

Rüyada unutup oruç bozmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oruç unutarak bozmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments