Rüyada yanlislikla orucu bozmak

Rüyada yanlislikla orucu bozmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yalan söylemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yanlislikla orucu bozmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada yanlislikla orucu bozmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada orucunu bilmeden bozmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada bile bile oruç bozmak yeni iş teklifleri alacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada orucu bozmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada orucunu bozmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak orucunu bozmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments