Rüyada örtü örtmek örtünmek

Rüyada örtü örtmek örtünmek psikolojik olarak toparlanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, isteklerini yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada örtü örtmek örtünmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz örtü örtünmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının örtündüğünü görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganla örtünmek zor günlerini arkasında bırakacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapanmak örtünmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çarşafla örtünmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments