Rüyada ördek ve yumurtasını görmek

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek anne baba duaları alınacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yumurta görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası yemek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ördek yumurtası görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments