Rüyada ördek yumurtası toplamak

Rüyada ördek yumurtası toplamak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada ördek yumurtası toplamak yaralarına da merhem olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada ördek yumurtası yemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ördek yumurtası görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yumurta görmek huzursuzlukların sona ereceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments