Rüyada ördek ve yumurtası görmek

Rüyada ördek ve yumurtası görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, işlerini boşvereceğine alamet eder.

Rüyada ördek ve yumurtası gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada ördek yumurtası toplamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yumurtası yemek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalettir.

Rüyada ördek yumurta görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek düzeninin yıkılmayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments