Rüyada ördek yumurta görmek

Rüyada ördek yumurta görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada ördek yumurta gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak yüzünün de güleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ördek yumurta görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulur.

Rüyada ördek yumurtası görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments