Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, beklenilen takdiri alacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru ördek görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yavru ördek görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek beslemek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments