Rüyada asker vurduğunu görmek

Rüyada asker vurduğunu görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker vurduğunu gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Rüyada asker vurduğunu görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada domuz vurduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, üzeceğine inanılır.

Rüyada ördek vurduğunu görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kediye vurduğunu görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet eder.

Rüyada keklik vurduğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini vurduğunu görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments