Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendisine olan güvenin artacağına, refahının ve varlığının artacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgaların kıyıya vurduğunu görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek vefalı bir insan olacağına, hastalıktan şifa bulmaya delalettir.

Rüyada kıyıya vuran dalga görmek huşu içinde devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Rüyada adam vurduğunu görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek mutluluğunun katlanacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments