Rüyada yılana vurduğunu görmek

Rüyada yılana vurduğunu görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılana vurduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada yılana vurduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurt vurduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendini vurduğunu görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına vurduğunu görmek haksızlık edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kaz vurduğunu görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments