Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, ticaret ehli olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Rüyada birinin koluna vurduğunu gördüyseniz:

  • Süreç uzun olmadığı için doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kurt vurduğunu görmek makam sahibi olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek kırgınlık yaşanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek vurduğunu görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına inanılır.

Rüyada dalgaların kıyıya vurduğunu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulur.

Rüyada birine vurduğunu görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada boğanın vurduğunu görmek önemli atılımlar yapacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments