Rüyada ördek pisliği görmek

Rüyada ördek pisliği görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, büyük üzüntüler olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek pisliği gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ördek pisliği görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek civcivi görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Rüyada canlı ördek yakalamak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kedi ve ördek görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılan ve ördek görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane ördek görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments