Rüyada iki tane ördek görmek

Rüyada iki tane ördek görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sonra kendi işini kuracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane ördek gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada iki tane ördek görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada pişmiş ördek yemek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ördek görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada ısıran ördek görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek kovalaması görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments