Rüyada ördek başı görmek

Rüyada ördek başı görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ördek başı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada ördek başı görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalettir.

Rüyada uçan ördek görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada ördek beslemek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru sarı ördek görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada ördek öldürmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işarettir.

Rüyada iki tane ördek görmek kazancının çok daha fazla olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde ördek görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Rüyada ördek yavrusu beslemek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments