Rüyada uçan ördek görmek

Rüyada uçan ördek görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, planlarının işe yarayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan ördek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan ördek yakalamak ekonomik olarak kalkınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada uçan ördek görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalet eder.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments