Rüyada avuç içinde göz görmek

Rüyada avuç içinde göz görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde göz gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada avuç içinde göz görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, çekilen acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda göz görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde para görmek üzüntülerinin son bulacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde su görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde karınca görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde ateş görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde harf görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments