Rüyada avuç içinde para görmek

Rüyada avuç içinde para görmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde para gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde para görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde su görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde kurt görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek her şeyin sarpa saracağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada avucunun içinde yara görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde karınca görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde çıban görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments