Rüyada avucunda göz görmek

Rüyada avucunda göz görmek kazançlı bir işe girileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada avucunda göz gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada avucunda göz görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde göz görmek sevilip sayılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde su içmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada avuç içini görmek sevdiği insanların olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içine bakmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments