Rüyada omuzdan ısırılmak

Rüyada omuzdan ısırılmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bazı konularda konuşulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan ısırılmak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada omuzdan ısırılmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini omuzlarında taşımak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda el görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada omuzda güvercin görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda sivilce görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet eder.

Rüyada omuz üstünde taşınmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan öpülmek bunu şeref sayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments