Rüyada omuzda sivilce görmek

Rüyada omuzda sivilce görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada omuzda sivilce gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada omuzda sivilce görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kazancının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada omuzda yük taşımak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuz görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek borçlarının artacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada omuzda ağlamak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuz omuza vermek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Rüyada erkek omuzu görmek dualarına karşılık alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments