Rüyada omuzdan öpülmek

Rüyada omuzdan öpülmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada omuzdan öpülmek gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada başı omuza yaslamak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzlarında kıl görmek üzüntülerin sevince döneceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada omuz sıvazlamak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine tabir olunur.

Rüyada omuzda birini taşımak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada omuz öpmek bir yandan cenaze olacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzlarda gezmek istediği arabaya bineceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada sol omuz görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments