Rüyada ölüyü kefenli görmek

Rüyada ölüyü kefenli görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sorunlarını çözebileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenli gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada ölü kefenlenirken görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulur.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini açmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölünün kefenini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments