Rüyada ölüyü kefende görmek

Rüyada ölüyü kefende görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü kefende gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüyü kefene sarmak uzun bir seyahate çıkılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada ölüden kefen almak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölü ve kefen görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalettir.

Rüyada ölünün kefenini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölüp kefenlenmek zararların yakında telafi edileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölü birini kefenli görmek çok hayırlı şeylere, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini kefenle görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments