Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek başarıyla geleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada ölüp kefenlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kefenini açmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kurtuluşu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve kefen görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kefenli ölüler görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada ölü kefeni görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments