Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek haneye dertlerin gireceğine , çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek büyük bir üne sahip olunacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Rüyada sarı elma yediğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek elinin dara düşmeyeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments