Rüyada ölünün yüzüne tükürmek

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işarettir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne tükürmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek adının ülke dışında yayılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments