Rüyada kocanın yüzüne tükürmek

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüzüne tükürmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işarettir.

Rüyada yüzüne tükürmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments