Rüyada başkasının yüzüne tükürmek

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, eşlerin ayrılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Rüyada yüze tükürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yüksek bir makamı olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek kem gözlere gelineceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments