Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının koktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, birçok engelin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek büyük kazançlar sağlayacağına, prestij kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments