Rüyada sarımsak koktuğunu görmek

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, iyi hissedeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, esenliğe kavuşulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak koktuğunu gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalettir.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş yemek görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine tabir olunur.

Rüyada kokmuş çorap görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada kokmuş balık yemek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kokmuş et görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments