Rüyada kefeni açmak

Rüyada kefeni açmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, eline haram para geçeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada kefeni açmak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına tabir olunur.

Rüyada kefeni açmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kefen açmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işarettir.

Rüyada ölünün kefenini açmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kefen görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada ölmek kefen giymek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments