Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, geçim derdi yaşayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, mutsuz ve huzursuz olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kefene sarılmış ölüler gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada birini kefene sarılı görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek istediği başarıyı göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kefene sarılmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments