Rüyada ölünün cenazesine gitmek

Rüyada ölünün cenazesine gitmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.

Rüyada cenazeye gitmek saygınlığa, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada cenazenin önünden gitmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada cenazeye gidememek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazeye evine gitmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments